Mijn coaching praktijk ontstond in de USA als lifewaynavigation coaching en sinds ik weer terug ben in Nederland en ik zelf weer een persoonlijke ontwikkeling heb doorgemaakt, heeft zich dit getransformeeerd tot de happy family coach.

 

In mijn proces heb ik ontdekt door met bewust-zijn mijn innerlijke navigatiesysteem te gebruiken ik dichter bij mijzelf en mijn levensmissie kan komen. Dit geeft een enorme voldoening en herinnerde mij er aan hoe ik me in de basis gelukkig voel.

 

Door meer mijn hart te volgen,  ben ik in 2016 gestart met het oprichten van een alternatieve spirituele school voor po en vo onderwijs gericht op hooggevoelige kinderen.  Deze school heeft de naam IBBO Eklogiet gekregen.

Toen ik een jonge vrouw was en in Nederland opgroeide, gaven mijn vrienden mij de bijnaam Moeder Theresa. Het was dus geen grote verrassing dat ik na mijn afstuderen koos voor een carriere als maatschappelijk werkster. Toen ik in 2004 naar de USA emigreerde begon ik me meer op het werken met kinderen te richten. Dit hielp mij om beter in contact te komen met mijn eigen “innerlijke kind”. Ik ontdekte mijn hooggevoelige natuur en begreep waarom ik hiermee vaak een andere kijk op het leven had. Ik houd ervan om creatief bezig te zijn, om in de natuur te zijn, om me te verwonderen. Zo leef ik een kleurijk leven in harmony met mijn ware natuur.

Copyright © De Happy Family Coach 2017 All rights reserved

 

e-mail: petraroelofs@hotmail.com

tel: +31 (0)629738774

 

Photography credits Unsplash: Natalya Zaritskaya, Bonnie Kittle, Jeremy Bishop, Riccardo Gazzin, Warren Wong, Brandon Green, Ren-Ran.

 

Disclaimer

Website design: Laura Main

hello@lauramaindesign.com